Psykoterapi

Meget få mennesker kommer gennem livet uden at opleve kriser – korte såvel som længerevarende. Kriserne tackles på vidt forskellig vis og mange mennesker oplever, at det ikke altid er nok at have en snak med venner, familie m.fl., og det er blevet meget normalt, at man får hjælp fra en professionel udenforstående – en person der er uddannet og trænet i at hjælpe.

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskelige perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst.

Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapeut, fordi der er noget i livet, som går os på og forringer vores livskvalitet og fordi vi gerne vil have det bedre/anderledes med os selv.

De hyppigste årsager til at bruge en psykoterapeut er; følelsesmæssige udfald, oplevelse af afmagt, angst, tristhed, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed, mobning eller øget brug af stimulerende midler.

Der kan også have været en/flere traumatiske oplevelser, at man befinder sig i en krise forårsaget af arbejdet (arbejdsløshed, samarbejde)/skilsmisse eller af andre årsager og derfor har brug for hjælp til at komme videre i livet.

Alle er vi forskellige og alle kan vi opleve, at vores venner og vi selv ikke alene kan løse op for årsagerne og skabe fremadrettet håb og løsninger.

Det kan jeg hjælpe med at afklare og håndtere/udvikle på, gennem en professionel tilgang. En måde, der erfaringsmæssigt er virksom og hvor vi sammen afdækker symptomer, årsager og deres virkning. Vi bygger sammen nye forståelser og muligheder for håndtering, der fremadrettet løser op og gør dig i stand til at få det bedre.

Psykoterapi hos Momentalis er 100% fortrolig samtaleterapi og baseret på systemiske/kognitive metoder.

Forløb er meget individuelle i indhold og længde.

Den første session hos Momentalis varer typisk 1½-2 timer mens de efterfølgende sessioner typisk varer fra -1-1½ time. Priserne er pr. session.

Du er altid velkommen til at ringe og få svar på evt. spørgsmål.