Om….

Momentalis – navnet er et ordspil. Det er sammensat af “momental” og “mentalis” – der egenlig betyder et mentalt øjeblik. Men det kan også betyde “movement” (altså at bevæge sig) mentalt. Momentalis betyder altså at bevæge sig mentalt i øjeblikket – og frem mod udvikling.

Momentalis består af mig – Morten Danielsen, 57 år, bosiddende i Hals ved den smukke Limfjord sammen med min kæreste, vores hund, katten og tre høns.

Oprindelig er jeg uddannet ingeniør og har en karriere indenfor ledelse og kvalitet bag mig.

Som ingeniør og leder, har jeg arbejdet for AUC (Aalborg), Vestas (Lem), Vølund Energi Systems (Esbjerg), Gamesa Eolica (Pamplona), EQC (Århus), Andritz (Esbjerg), Danielsen HR og Jammerbugt Kommune (Socialpsykiatrien).

Siden 2003 har jeg haft mit eget enkeltmandsfirma i Esbjerg – Danielsen HR – hvor jeg arbejdede med 1) udvikling og gennemførelse af workshops og kurser indenfor Systemisk tænkning, NLP, kommunikation, strategi, forandringsledelse, stresshåndtering, meditation og Mindfulness mm. 2) rekruttering og headhunting til industrien, karriererådgivning og andet organisatorisk HR-arbejde og 3) individuelle udviklingssessioner (coaching og psykoterapi) og supervision (for medarbejdere og ledere).

I 2015/2016 flyttede jeg fra Esbjerg til Hals (min fødeby) og efter et par år som leder indenfor Socialpsykiatrien, besluttede jeg tidligt i 2019, at tiden var til at genoptage min store passion for at hjælpe mennesker mere direkte – derfor etableringen af Momentalis.

Min interesse for det mentale felt tog fart da jeg for mange år siden deltog i en lederuddannelse hos DIEU; Proactive Leadership.

Tog derefter en NLP Practitioner uddannelse i Århus ved Dansk NLP Institut, en Master Practitioner uddannelse i Glasgow, ved psykolog John McWhirter og Sensory Systems Training og har taget flere Coach uddannelse og Coachingkurser i Danmark, hos HumanTouch, v. Johnny Vasant. Har desuden været gennem flere træningskurser med base i DBM (Developmental Behavioural Modelling) hos John McWhirter i Glasgow ( https://sensorysystems.co.uk/ )

Sidst har jeg taget en Psykoterapeut uddannelse hos BeYou i Grindsted og er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, du kan læse mere om dette på; https://psykoterapeutforeningen.dk/

Jeg har coachende/terapeutisk arbejdet med mennesker fra de fleste aldersgrupper – fra 15 år og til 84 – og med vidt forskellige problemstillinger; udvikling som leder i rollen som leder, præstationsudvikling af professionelle, gruppesupervision af medarbejdere og ledergrupper indenfor behandlings/det pædagogiske område, afhængighed, depression, stress, mindreværd, ensomhed, samlivsproblemer, skilsmisse, arbejdsløshed, jobskifte, frygt og angst, samarbejdsproblemer, mobning, selvværd, utilstrækkelighed, tomhed, sorg, og generelt ondt i livet på de fleste af de måder vi kan opleve som menneske.

Metoder; Jeg arbejder systemisk/kognitivt. Samtaleterapeutisk/-coachende, med øvelser, hvor du er i centrum og hvor din verden og indsigt/forståelse udvides – med min hjælp, viden og kunnen.

Du er velkommen til at ringe/komme og få en snak og få svar på de evt. spørgsmål du har til mig og mine metoder.

Glæder mig til at se dig.