Væk med præsentationsnerverne.

Nerver på når du skal holde en præsentation foran andre?

Lyst til at slippe for dem og samtidig kunne holde en præsentation foran en større eller mindre forsamling, med glæde og begejstring?

 

Momentalis arrangerer to workshops hhv. d.21.10 og d.22.10.2019, i samarbejde med Andy Curie fra Think Distinct, en 1-dags workshop ud over det sædvanlige.

Tid: du kan vælge mellem to datoer; 21. eller 22. oktober 2019

Tilmelding: seneste tilmeldingsdato er d.10. oktober. Mail din tilmelding til Momentalis på morten@momentalis.dk

Varighed: en dag – fra kl.9 til kl.17.

Sted: Aalborg Kursus og Kongrescenter, Aalborg.

Pris: 3.750 + moms. Early Bird-pris; ved tilmelding inden 20.september er prisen 3.200,- + moms. Prisen for studerende og ledige er hhv. 3.500,-
og EB-pris 2.950 inklusiv moms.

Sprog: workshoppen bliver afholdt på engelsk med kompetent dansk
støtte og oversættelse, så du får det fulde udbytte uanset dine sproglige
evner.  

Yderligere info eller spørgsmål? Ring på 50997010 eller send mail på morten@momentalis.dk

På denne workshop giver vi dig et specielt og meget specifikt løfte;

Du lærer hvordan du får dine præsentationsnerver til at forsvinde.

Og du vil opleve, hvordan du kan have det super godt med at præsentere foran en forsamling.

Hvad lærer du og hvad vil du få ud af at deltage:

Vi vil vise dig og arbejde med præcist hvad det er der sker, når du skaber nerver, hvordan du stopper med at gøre det og hvordan du trygt kan skabe betingelserne, adfærden og mindsettet til at kunne foretage præsentationer med overskud.

Vi vil vise dig og arbejde med hvordan selvtillid virker, hvad det er godt for, hvornår du behøver det og hvordan du skaber mere af den når det drejer sig om præsentationer.

Du vil lære de specifikke core skills til at kunne foretage en effektiv præsentation og væsentligt, hvordan du øver dem på en sikker, realistisk og step-by-step måde.

Du vil lære hvordan du, naturligt og afslappet, kan være dig selv og hvordan du engager og interagerer dig uanstrengt med dit publikum.

Og vi vil sammen problemløse mere udfordrende situationer i præsentationer i forhold til personlige og professionelle præsentationer.

Du arbejde med måder til at forblive rolig, forøge oddsene for at lykkes til din fordel og give dig den fleksibilitet du har brug for i udfordrende situationer.

Workshoppen er levende og meget involverende. Du vil arbejde sammen med ligestillede i et sikkert og positivt miljø. Vores fremgangsmåde er målrettet og præcist. Du vil selv være i gang lige fra start af og hvert minut bidrager til, at du udvikler din egen nye tillidsfulde præsentationsmåde.