Teambuilding

Teambuilding har mange former, indhold og formål. Hos Momentalis skræddersyr vi jeres event(-s) til jeres behov. Og med vores baggrund og erfaring, så er viften af muligheder bred.

Nedenfor har jeg listet to af mulighederne (Meditation og Mindfulness, Kompetenceudvikling som teambuilding).

Meditation og Mindfulness – workshops for teams.

Mindfulness i organisationen: kan både laves som en engangs-workshop eller som som et udviklende forløb. hver workshops har en længde af ca 2½ times varighed.

Mindfulness i organisationen er 4 workshops der kan skabe en anderledes tilgang til stresshåndtering for de involverede. Workshoppene vil give deltagerne indsigt i forskellige metoder til at håndtere stress – meditation, åndedrætstræning, og traditionel mindfulness.

Det at være sammen om oplevelsen og træningen giver en fælles ramme omkring respekten for hinanden, stresssignaler, hinandens behov og forskelligheder.

Kompetenceudvikling som teambuilding.

Når der er behov for udvikling af samarbejdet, fælles viden og kunnen indenfor en/flere kompetencer, kan en workshop udformet som teambuilding være en løsning.

Temaer kunne f.eks. være: kommunikation og samarbejde, samarbejde og forandring, coachende samarbejde, konflikthåndtering (kommunikation og fysik), og mange flere…

Gennem opgaver, fælles udforskning, deling og reflektioner, skabes nyt.