Meditation og Mindfulness

Gennem anvendelse af kendte og afprøvede teknikker indenfor meditation og mindfulness, kan du nu få hjælp til at skabe ro, overblik, indsigt, fokus og energi.

Hvor meditation og mindfulness tidligere var noget esoterisk flyvsk noget som ikke hørte til i arbejdslivet, er det i dag anderkendt som effektive metoder til at håndtere stressede hverdage.

Momentalis tager udgangspunkt i buddhistiske traditioner, da de har flere 1000 års erfaring og stadig tilbyder noget effektivt for os mennesker.

Der er ikke noget mystisk over de metoder vi præsenterer – faktisk så virker de i overensstemmelse med den systemiske/kognitive metode. Krop og sind er et system – og gennem meditation og mindfulness samles dette, så der kan opnås klarhed, mentale processer stilnes og det er muligt at få bedre fokus og overblik, højere effektivitet i arbejdet, og minimere stress.

Meditation og mindfulness er ikke en erstatning for godt arbejdsmiljø, arbejdsplanlægning, organisering etc. – men er et rigtig godt supplement til den enkelte i arbejdslivet.

Momentalis tilbyder både foredrag, workshops og forløb for virksomheder/grupper. Vi tilbyder også individuelle forløb.