Karriererådgivning

Har du brug for at komme videre i din karriere? Er du usikker på hvad du skal og hvad du vil? Så er karriererådgivning hos Momentalis en effektiv og virksom måde at at få sat gang i tingene på.

Men hvorfor bruge mig til det…..Jobcentrene (specielt hvis du er arbejdsløs) har jo ordninger, hvor du sikkert kan få gratis hjælp og som er specialister indenfor jobsøgning, cv-skrivning mm.?

Med min baggrund får du mere end en ekspert i jobsøgning…… jeg har selv en bred baggrund fra det private erhvervsliv. Mange års erfaring med at hjælpe firmaer med at finde medarbejdere (specielt ledere og specialister), så jeg ved en del om, hvad arbejdsgivere ser på og leder efter. Dels så kan jeg hjælpe dig til at se nye vinkler og få dine kompetencer i spil på ny måde.

Dvs. vi finder ud af hvad der skal til, for at du bliver mere attraktiv med det du har og kan. Hjælper med at få dine kompetencer frem. Både dem du selv anderkender og dem du typisk ikke har øje for. Og dine krav til jobbet/organisationen, for at du kan virke optimalt. Og for at virksomheden kan få en super medarbejder.

Har du eller har du haft stress, depression, udbrændthed eller gået arbejdsløs længere end du forventede og ikke kan forstå hvorfor og hvad du skal gøre? Så kan karriererådgivning kombineret med et udviklende coachingforløb være en vej videre.

Ring uforpligtende på 50 99 70 10 hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en samtale.