Consulting og karriererådgivning

Momentalis har mange års erfaring med udvikling af virksomheder og ledere/medarbejdere.

Det mentale område er stort og med de mange års erfaring jeg har, så rummer min “produktpallette” en pæn række af muligheder. Fra individuelle forløb, over workshops, foredrag, og større opgaver indenfor organisationsforandring og -udvikling.

Udover solid erfaring med coaching og psykoterapi, individuel og gruppesupervision, kurser og workshops mm., så har jeg en del erfaring fra erhvervslivet (med job som kvalitetschef, konsulent og leder) og en grunduddannelse som ingeniør (Virksomhedssystemer fra AUC og svejseingeniør fra Hannover SLV)

Derfor kan jeg også tilbyde flere muligheder for, at hjælpe til udvikling, end der er listet nedenfor. Du er derfor velkommen til at ringe/skrive, for at aftale et uforpligtende møde om jeres/dine behov.

For virksomheder:

Workshops og forløb til virksomheder indenfor det psykiske/menneskelige spektrum; Meditation, Mindfulness, Stresshåndtering, mennesker i udvikling/forandring, psykisk arbejdsmiljø, sparring omkring og deltagelse i forandrings-/udviklingsprojekter.

Individuel og gruppe-supervision. For udvikling og nye resultater.

Foredrag: Stress – forebyggelse og håndtering. Træk vejret – udviklende pauser. Mennesket i udvikling/forandring – forandringsparat eller…?. Andre muligheder efter nærmere aftale.

Mini-kursus i Coaching – 3 dages forløb fordelt over 2 gange (2+1 dag). Tilpassede coachkurser og workshops for dem der vil mere.

Gruppesupervision: et forløb hvor vi med faste intervaller mødes og gruppens behov er i fokus.

For enkeltpersoner:

Karriererådgivning. Få hjælp til at afklare din vej i karrieren.